Milli Eğitim Bakanı Haberleri
SON DAKİKA

Milli Eğitim Bakanı Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Elazığ'a Geldi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Elazığ Programı Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bir dizi temaslarda bulunmak üzere 20 Temmuz Perşembe günü Elazığ’a gelecek. Bakan Tekin’in Elazığ programı da belli oldu.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Elazığ’a Gelecek

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin 20 Temmuz Perşembe günü bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelecek.

Milli Eğitim Bakanı Özer: 'Son 19 yılda Türkiye'de eğitimde seferberlik ilan edildi'

Elazığ'da bir okulun açılışında konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 'Son 19 yılda eğitimde hakikaten Türkiye bir seferberlik dönemine tanıklık etti. 81 ilde tüm ilçelerimizde okul öncesi eğitiminden yükseköğretimine kadar vatandaşların çocukların eğitimine erişimini arttırmak için inanılmaz yatırımlar yapıldı. Tüm eğitim sistemindeki derslik sayısı 200-300 bin iken bugün 855 bin dersliğe yükseldi' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: '364 milyonluk mevcut yatırımlara ilave olarak 1 milyarlık yatırımı Elazığ'a kazandırmış olduk'

Elazığ'a dair müjdeler veren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 'Dolasıyla il değerlendirme toplantısında 364 milyonluk mevcut yatırımlara ilave olarak 1 milyarlık yatırımı Elazığ'a kazandırmış olduk. Toplam 2022 yılı içerisinde bütçemizde 1.3 milyara çıkarmış olduk. Bu yatırımların tamamının Elazığ'ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Özer: '855 bin derslikte yüz yüze eğitime ara vermeden devam ediyoruz'

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, kararlı bir şekilde yüz yüze eğitime devam edildiğini söyleyerek, 'Eğitim sistemimizde bulunan 855 bin derslikte yüz yüze eğitime ara vermeden devam ediyoruz' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Özer, Elazığ'da kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bir dizi ziyaret kapsamında Elazığ'a gelerek Bahçekapı İlkokulunun kütüphane açılışını gerçekleştirdi.

Eğitim Bir Sen Twitter’da #BakanÖzerElazığaMüjde etiketiyle bir hashtag çalışması yapacak

Eğitim Bir Sen Elazığ Şube Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Elazığ programı öncesinde Twitter’d a#BakanÖzerElazığaMüjde etiketiyle bir hashtag çalışması yapacak.

Türk Eğitim Sen Twitter gündem çalışması yapacak

Önceki aylarda da #ElazigOgretmeneviniİstiyor başlığı ile Elazığ’ın Öğretmenevi ihtiyacını Türkiye Gündemi’ne sokan ve bu hususta ciddi bir kamuoyu oluşturan Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER’in yarın ilimize gelmesi münasebetiyle okul, öğretmenevi, hizmet binası ve eğitim alanındaki eksikliklerle alakalı olarak #ElazigSomutAdimBekliyor başlığıyla 19.23’te başlayacak olan bir gündem çalışması yapacak.

Milli Eğitim Bakanı Özer, Elazığ’a geliyor

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 21 Mart Pazartesi günü Elazığ’a gelecek. Gün boyu Elazığ’da bulunacak olan Bakan Özer, birtakım ziyaretler ve incelemelerde bulunacak. 

Bakan Özer'in Elazığ programı ertelendi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in Elazığ programı ileri bir tarihe ertelendi. 

Elazığ'da Adalet Mesleki Eğitim Merkezi açıldı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in telekonferans katılımıyla Elazığ’da Adalet Mesleki Eğitim Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Bakan Selçuk: 'Bu sene biraz zor geçti farkındayım'

Okuma Bayramına kapsamında online olarak Elazığ'daki öğrencilerle bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Bu sene biraz zor geçti farkındayım. Ama önümüzdeki öğretim yılından itibaren daha yoğun bir şekilde yüz yüze, arkadaşlarınızla, öğretmenlerinizle bir araya geleceksiniz. Güzel eğitim faaliyetleri yapacaksınız' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan LGS soruları hakkındaki iddialara yanıt

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, LGS'deki bazı soruların, bazı yardımcı kaynaklardaki soruların aynısı olduğuna yönelik iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

MEB'den ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle ilgili sınav açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'İlkokul 1, 2 ve 3'üncü sınıflarda sınav uygulaması bulunmamaktadır. İlkokul 4'üncü sınıf ile ortaokul öğrencileri için ikinci dönem derslerinin sınavla değerlendirilmesi durumu, öğrencilerin tercihine bırakılmıştır' dedi.

40 yaş üzeri tüm öğretmenlerimiz aşı randevuları açıldı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Bugün 40 yaş üzeri tüm öğretmenlerimiz ve okul çalışanlarımızın aşı randevuları açıldı' dedi.

Liselerde ikinci dönemde tek sınav olacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk çıktığı canlı yayında sınavlara yönelik soruları cevaplandırdı.

Bursluluk ve Adaylık Kaldırma Sınavları Ertelendi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 25 Nisan'da yapılacak bursluluk sınavı ve öğretmenlerin girdiği Adaylık Kaldırma Sınavı'nın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Bakan Selçuk: Okullarla ilgili takibimiz sürecek

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitimde katılımı arttırmayı hedeflediklerini belirterek, 'İstiyoruz ki önümüzdeki süreçte yüz yüze eğitime çok daha yüksek katılımlı şekilde devam edelim' dedi.

Bakanı Selçuk: 'Hedefimiz her yerde mavi günlere kavuşmak'

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'Tüm evlatlarımızı okullarıyla buluşturmak için hedefimiz her yerde 'mavi' günlere kavuşmak, görevimiz daha fazla hassasiyet' dedi.

Bakan Selçuk: Okullarımız 2 Temmuz'da bitiyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Okullarımız seminer dönemi dahil 2 Temmuz'da bitiyor. Bu sefer öğrencilerimizi 2 Temmuz'a kadar okulda tutmak gibi çalışmamız var. Ara tatil yok" dedi.