Kaza Haberleri
SON DAKİKA

Kaza Haberleri

Başkan Adayı Septioğlu: Ahlaklı Bir Yönetim Anlayışını Şehrimize Kazandıracağız

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Septioğlu: '94 ruhunun yaşatıldığı güçlü, dürüst, şeffaf ve ahlaklı bir yönetim anlayışını şehrimize kazandıracağız.' diye konuştu.

Hazar Gölü ve Çevresi, Doğal Sit Alanı İlan Edildi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Hazar Gölü ve çevresinin Doğal Sit - Nitelikli Doğal Koruma Alanı"ve Doğal Sit - Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı olarak tescil edilmesinin, Elazığ için büyük bir kazanım olduğunu belirtti.

Siyasette Renkli Görüntüler

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, yerel seçimlerden başarılı sonuçlar almak için durmadan, yorulmadan çalışıyor. Elazığ'da belediye başkanlıklarını kazanmak ve partisinin oy oranını artırmak için yoğun bir kampanya yürüten Yıldırım, gittiği her yerde gönüllere dokunuyor.

Milletvekilleri Açıkkapı ve Nazırlı'dan Maden Kazasıyla İlgili Ortak Açıklama

AK Parti Elazığ Milletvekilli Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Palu ilçesinde önceki gün meydana gelen maden göcüğü olayına ilişkin TBMM'de basın mensuplarını bilgilendirdi.

Aydınlatma Direğine Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü

Elazığ'da bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetine kaybetmesi sonucu aydınlatma direğine çarptı.

Elazığ’da Harput Türküleri Konseri Düzenlendi

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korusu ve Kürsübaşı Topluluğu, tarafından Harput Türküleri konseri düzenlendi. Konserde Nihat Kazazoğlu Konuk Sanatçı olarak yer aldı.

Fırat EDAŞ Saha Ekibine Güvenli Sürüş Eğitimi

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin saha ekibi, trafikte olası kaza ve arıza risklerini azaltmak adına teorik ve uygulamalı Güvenli Sürüş Eğitimi aldı.

Elazığ'da trafik kazası

Elazığ'da akşam saatlerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi yaralandı, araçlar hasar gördü.

Şerifoğulları: Yatırımlarımız, Elazığlıların teveccühleri ile yeni dönemde de artarak devam edecek

Kurum, STK, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 5 yıllık görev süresinde Elazığ’a aşkla hizmet ettiklerini ifade ederek, mahalle ayrımı gözetmeden şehrin her bir köşesine kazandırdıkları yatırımların, Elazığlıların teveccühleri ile yeni dönemde de artarak devam edeceğini vurguladı.

Cumhur İttifakından Elazığ Turizmi İçin Tarihi Adım

Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekilleri  Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Semih Işıkver ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Elazığ MHP İl Başkanı Yunus Bal, TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük, Müdür Yardımcıları F.Şinasi Kazancıoğlu ve Turgay Gökdemir’i ziyaret etti.

Elazığ'da Banka ve Kredi Kartlarını Kötüye Kullanmak Suçundan 4 Şüpheli Tutuklandı

Elazığ'da vatandaşlara para karşılığında banka hesabı açtırıp bu hesapları yasadışı bahiste kazanılan paraların transferinde kullanan 5 şüpheli yakalandı.

Başkan Adaylığını Bırak Muhtar Adayı Ol

Saadet Partisi (SP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın’ın seçimi kazanmak için kamuoyuna açıkladığı projeler hayal kırıklığı yaşattı, dağ fare doğurdu. 

Açıkkapı: AK Parti İktidarlarında Elazığ'a 25 Milyar Liralık Tarımsal Destek ve Yatırım Kazandırıldı

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı ziyaret etti.

Elazığ Valiliği, Maden ilçesinde meydana gelen iş kazası hakkında açıklama yaptı

Elazığ Valiliği, Maden ilçesinde bulunan Eti Gümüş Mızırtepe Galeri Bölgesi Maden Tüneli girişi çevresinde çöp ve atıkların temizlenmesi amacıyla yakıldığı esnada bilinmeyen bir maddenin patlaması sonucu 2 kişinin yaralanması olayına ilişkin açıklama yaptı.

Arıcak Devlet Hastanesine 2 adet yeni ve ileri teknolojiye sahip diyaliz cihazı kazandırıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’in girişimleri ile Arıcak İlçe Devlet Hastanesine 2 adet yeni ve ileri teknolojiye sahip Fresenius marka diyaliz cihazları kazandırıldı.

‘Başkan Şerifoğulları, Elazığ İçin Bir Kazançtır’

Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan birbirinden kıymetli projeleri bir bir hayata geçirerek, 2019 yılından itibaren hizmet, eser ve gönül belediyeciliği ilkesiyle Elazığlıların sevgisini kazanan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında temaslarını sürdürdü. Ziyaret ettiği her yerde sevgi ve ilgi ile karşılanarak; 'Başkan Şerifoğulları Elazığ için bir kazançtır.' açıklamaları yapılan Başkan Şahin Şerifoğulları’na, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş de eşlik etti.

Milletvekili Keleş: Arıcak ve Karakoçan Devlet Hastanelerine U Kollu Dijital Röntgen Cihazı Kazandırıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Arıcak ve Karakoçan Devlet Hastaneleri için U Kollu Dijital Röntgen Cihazının Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandığını ve bu ay içerisinde kurulumunun yapılacağını duyurdu.

Elazığ'da Tır Devrildi, Sürücü Hayatını Kaybetti

Elazığ'da seyir halindeki tır, yoldan çıkarak devrildi. Kazada tır sürücüsü hayatını kaybetti.

Elazığ Belediyesi Gururla Sundu

Elazığ'a birbirinden kıymetli 100 proje kazandıran Şahin Şerifoğulları başkanlığındaki Elazığ Belediyesi hizmetlerinin meyvesini almaya başladı.

Elazığ'da feci kaza: 1 ölü, 20 yaralı

Elazığ'da ögrecileri taşıyan midibüs kaza yaptı. Kazada 1 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

Başkan Şerifoğulları, Spor Köyü İnşa Çalışmalarını İnceledi

Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesiyle başladığı hizmet yolculuğuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi’ne cazibe kazandıracak Spor Köyü inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Temizer’den Sonra Elazığ’a En Çok Hizmet Eden Başkan

4,5 Yıllık hizmet süresini geride bırakan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’a kazandırdığı büyük yatırımlar ve hizmetlerle kamuoyunun takdirini topluyor. 

Başkan Şerifoğulları, Çalışma Sahalarında İncelemede Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’a kazandırılan yatırımlar ve devam eden inşa çalışmaları sahalarında incelemelerde bulundu.

Kent-Köy Yaşam Alanı, Vatandaşların Vazgeçilmezi Oldu

Elazığ’ı geleceğe taşıyacak vizyon yatırımlardan biri olan Kent-Köy Yaşam Alanı, şehre yeni bir kimlik kazandırdı. Kent yaşamıyla köy yaşamının hayat bulduğu Kent-Köy Yaşam Alanı, yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak tercih ettiği şehrin cazibe merkezlerinden biri oldu.

Elazığ’da Modern Yollarla Trafiğe Konfor Geldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın 100 projesi arasında yer alan ve kısa sürede tamamlanarak şehrin hizmetine sunulan modern yol çalışmaları, şehir trafiğine konfor kazandırdı.

Genç İstihdamı İçin Mesleki Eğitim Projesi Açılış Toplantısı

Genç İstihdamı İçin Mesleki Eğitim Projesi’nin açılışı Fırat Üniversitesi’nde yapıldı. Proje ile dezavantajlı kesimde yer alan ve ne eğitimde ne de istihdamda yer almayan gençlere fırsat eşitliği sunarak istihdama kazandırmak amaçlanıyor.

Başkan Şerifoğulları, Kent-Köy Yaşam Alanı’nda Muhtarlar ve Vatandaşlarla Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Çaydaçıra Mahallesi’ne kazandırılan Kent-Köy Yaşam Alanı’nda muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ’da 25 Ton Atık Dönüştürülerek Ekonomiye Kazandırıldı

Elazığ’da geçen sene faaliyete başlayan 1. Sınıf Atık Getirme Merkezinde toplanan 25 ton atık, geri dönüştürülerek ekonomiye kazandırıldı. Geri dönüşüm ile hem ülke ekonomisine katkı sağlamış hem de çevreye verilmiş zararların önüne geçilmiş oldu.

Elazığ’a Yeni Müftülük Sitesi Yapılacak

Elazığ İl Müftülüğü tarafından bir basın toplantısı düzenlendi. İl Müftüsü İrfan Üstündağ hac kayıtlarının başladığını açıkladı. Üstündağ hasar alan müftülük sitesi ile ilgili gelen soruyu da yanıtlarken Türkiye’de eşi olmayan bir müftülük sitesini Elâzığ’a kazandırmak istediklerini söyledi.

Spor Köyü, Doğukent Mahallesine cazibe kazandıracak

Göreve geldiği günden itibaren spora ve sporcuya destek vererek yatırımlarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın 11 Ana Başlıkta 100 Projesi'nden biri olan Spor Köyü inşa çalışmalarının Yüzde 40’ı tamamlandı.