Inşaat Haberleri
SON DAKİKA

Inşaat Haberleri

Akyürek Köyü Taşkın Koruma İnşaatı İşine Ait Sözleşme İmzalandı

Elazığ Palu İlçesi Akyürek Köyü Taşkın Koruma İnşaatı işine ait sözleşme imzalandı

Arslanlı A.Ş’den, Ortadoğu’ya Distribütörlük

İnşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektörlerindeki 100 yıllık bilgi ve tecrübesi ile alçı ve yapı kimyasalları alanında söz sahibi olan Arslanlı Alçı ve Ham Maddeleri Tic. San. A.Ş, 82 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla, ülke ihracatına önemli katkılarda bulunurken, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da sağlam ve doğru adımlar atarak büyümeye devam ediyor. 

Mahallenin Göbeğinde Çirkin Görüntü

Elazığ’da inşaat ve yıkıntı atıklarının şehir merkezindeki boş alanlara döküldüğü görüldü. 

İnşaattan Düşen İşçi Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde 6 ay önce inşaattan düşerek ağır yalanan ve hastanede tedavi altına alınan işçi hayatını kaybetti.

Başkan Ayaz, TOBB Meclis Üyeliğine Seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye İnşaat Sektör Meclis Üyeliğine, Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz seçildi.

Rektör Prof. Dr. Göktaş, Üniversiteye Yeni Bina Müjdesi Verdi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, üniversite ve Elazığ için önemi bir müjde daha açıkladı. Rektör Prof. Dr. Göktaş, 'Merkezi Amfi Binası’nın inşaatına 2024 yılında başlanacaktır' dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na Hasan Çalışkan Atandı

İnşaat Mühendisi Hasan Çalışkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine vekaleten atandı.

Ağın ilçesinde 142 Konut ve Ticaret Merkezi Yapılacak

Ağın’daki 142 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi'nin, İnşaat ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işinin ihalesi 6 Kasım’da yapılacak.

Palu - Kovancılar Devlet Hastanesi’nin İhalesi Yapıldı

Palu Kovancılar Devlet Hastanesi’nin ihalesini 1.050.000.000,00 TL ile Metag İnşaat ve Gökhan Madencilik firmalarının sahibi Çetin İnşaat-Mehmet Çetin kazandı.

Keban Devlet Hastanesi ve Lojman Yapım İşi İhalesi Yapıldı

Elazığ'ın Keban İlçesinde yapılacak 25 Yataklı Devlet Hastanesi ve 10 Daireli Lojman İşi için ihale gerçekleştirildi. İhaleyi Arkela Yapı Mimarlık Mühendislik Elektrik Enerji İnşaat İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kazandı.

Deprem Bölgesi Hak Sahipliği Başvuruları 30 Temmuz'da Sona Erecek

Asrın felaketinde afetzedelerin, yıkılan veya ağır hasar gören binaları için yerinde dönüşüm imkanı ve verilecek inşaat kredisinden yararlanabilmesi amacıyla başvurusu zorunlu olan hak sahipliği müracaatı 30 Temmuz Pazar günü sona erecek.

Milletvekili Işıkver: Elazığ’da Yapılan Konutlar Yapılmış En Büyük İmar Faaliyeti

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti Milletvekilleriyle birlikte Meclis'te düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Işıkver, deprem bölgelerinde inşaat faaliyetlerinin hızla yükseldiğini belirtti.

Başkan Şerifoğulları ‘Briketçi-Kiremitçiler Sitesi’ İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir genelinde farklı noktalarda hizmet sunan yakın meslek gruplarını tek çatı altında toplamayı hedefleyen çalışmalar doğrultusunda hayata geçirilen Briketçi-Kiremitçiler sitesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası İhalesi Yapıldı

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasının ihalesi yapıldı. İhaleyi Urul Alt Yapı İnşaat Elektrik Petrol Ürünleri Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kazandı.

Elazığ Belediyesi Yeni Spor ve Yaşam Kompleksi İnşaatı Hızla İlerliyor

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Güney Çevre Yolu üzerinde yapımı devam eden ve tamamlandığında şehrin sportif faaliyetleri noktasında önemli bir ihtiyacını giderecek olan Spor ve Yaşam Kompleksi inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor.

ELMÜTDER’den En Güzel Hediye

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMÜTDER)Başkan Yardımcısı Gürkan BULUT, Yürütme Kurulu Üyeleri Erkan AKPINAR ve Furkan YÜKSEL ile birlikte çeşitli deprem bölgelerinden Ahmet Kabaklı Yurduna gelen depremzedeleri ziyaret etti.

FÜ Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastanesi’nin İkmal İnşaatı Yapım İşi İhalesi Yapıldı

Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hastanesi Binasının ikmal inşaatı yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.

Elazığ TSO’da Zemin Mekaniği ve Geoteknik Konulu Seminer Düzenlendi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 10. Meslek Grubu Üyeleri ve Elazığ İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) tarafından düzenlenen, Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü Geoteknik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mesut Gör’ün anlatımlarıyla seminer düzenlendi.

Başkan Ayaz: Elazığ Müteahhitlerinin Mağdur Edilmemesi İçin Çözüm Talep Ediyoruz

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, Elazığ’daki inşaat sektörünün sorunları hakkında açıklamalarda bulundu.

ELMÜTDER: Acilen uygulanabilir çözümler talep ediyoruz

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMÜTDER), 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen büyük deprem felaketinin ardından, İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı ilk genelgede belirtilen inşası devam etmekte olan yapılar için verilen durdurma kararının inşaat sektörünü olumsuz etkilediğini belirterek, bu soruna acil çözüm bulunması talebinde bulundu. 

ETSO Başkanı Alan, İnşaat Sektör Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı İdris Alan, yaşanan depremler sonrasında Elazığ genelinde inşaat faaliyetlerinin durmasının sektörü olumsuz etkilediğini söyledi. sektör temsilcileri ile bir araya gelen İdris Alan, icra makamlarına yaşanan mağduriyetin giderilmesi için talepte bulunduklarını söyledi.

Başkan Ayaz: Bir aya kalmadan tüm inşaat faaliyetleri tekrar açılacaktır

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, inşaat faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İMKON Genel Başkanı Tellioğlu: Elazığ’ın Tek Kurtuluşu Ada Bazlı Kentsel Dönüşüm

Deprem bölgelerinde incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği(ELMÜTDER)Başkanı Miraç Ayaz ve üyeler ile bir araya geldi.

ELMÜTDER Deprem Bölgesine Yardım Gönderdi

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği tarafından deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere yardım tırları oluşturuldu.

Yarım kalan inşaat için yeniden ihale yapılacak

Elazığ'da inşaatı yarım kalan Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastanesinin tamamlanması için Mart ayında yeni bir ihale yapılacağı açıklandı.

Gümüşkavak Mahallesi 2. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı İçin İmzalar Atıldı

Elazığ Merkez Gümüşkavak Mahallesi 2. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı işine ait sözleşme imzalandı.

ELMÜTDER Yeni Evim Kampanyasını Değerlendirdi

Orta gelirin çok geniş bir kesim olduğuna dikkat çeken Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Yürütme Kurulu Üyesi Furkan Yüksel, açıklanan 'Yeni Evim' projesinin konut edindirmeye yönelik yeni bir finansman modeli olduğunu belirtti.

Gürkan: Elazığ'da Deprem Yönetmeliğine Uygun Olmayan 65 Bin Konut Çözüm Bekliyor

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMÜTDER) Yürütme Kurulu Üyesi, İnşaat Mühendisi Yusuf Gürkan, ‘Elazığ'da Deprem Yönetmeliğine Uygun Olmayan 65 Bin Konut Çözüm Bekliyor’ dedi.

Yarım Kalan Hastane İnşaatı Ziver Holding’e Emanet

Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hastanesinin yarım kalan hizmet binası inşaatı için yeni bir ihale yapıldı. İhaleyi Ziver Holding bünyesinde hizmet veren Ziver İnşaat Firması kazandı. 

İnşaat malzemesi çalan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da bir iş yerine girerek inşaat malzemeleri çalan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.