Feyzi Gürtürk Haberleri
SON DAKİKA

Feyzi Gürtürk Haberleri

Mesleki eğitim artık daha cazip

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’ı ziyaret eden Milli Eğitim İl Müdürü Feyzi Gürtürk, 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununda yapılan değişiklikle meslek liselerinin tercih edilmesiyle ilgili çok önemli destekler sağlandığını ve hem öğrenciler hem de gençler için fırsatlar getirildiğini söyledi. 

Kitaplara Yolculuk Projesi devam ediyor

Elazığ Atatürk Anaokulu tarafından yürütülen Kitaplara Yolculuk adlı proje devam ediyor. Proje kapsamında Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk minik öğrencilerle kitap okudu.

Vali Toraman Cemil Meriç Fen Lisesini ziyaret etti

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ile birlikte Cemil Meriç Fen Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Gürtürk: 'Kentte karantinaya alınan sınıf sayısı sıfırlanmak üzere'

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde il merkezindeki okulların müdürleri değerlendirme toplantısında ikinci kez bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Şuan aldığımız tedbirler neticesinde korona virüs nedeni ile karantinaya alınan sınıf sayımız neredeyse sıfırlanmak üzeredir' dedi.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı başladı

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı başladı. İl genelinde 647 okul ve kurumda 110 Bin 381 örgün eğitim öğrencisi ve 9 Bin 41 öğretmen yeni eğitim öğretim yılına 'merhaba' dedi.  

Liselere Yerleştirmede Adres Düzenbazlığı

Elazığ'da bazı uyanıklar mahallelerindeki okulları beğenmeyerek, çocuğunu istedikleri okula kayıt ettirmek için düzenbazlık örneği sergileyerek adres değişikliği yapıyor. Bu durum, diğer öğrencilerin hakkının yenmesine neden oluyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ise bu durum karşısında çaresizliğini itiraf ediyor.

Elazığ'da 'Ağacımla büyüyorum, kendi seramda üretiyorum' projesi

Elazığ'da 'Ağacımla büyüyorum kendi seramda üretiyorum' projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenler, okul bahçesinde bulunan seraya fide dikti.

Gürtürk; 23 Nisan milletimizin ortak değerlerinden biridir

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101'inci yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Feyzi Gürtürk Kimdir?

Feyzi Gürtürk Kimdir? kim kimdir, biyografi, öz geçmiş, Elazığ

Depremde Hayatını Kaybedenlerin Anısına Hatıra Ormanı Oluşturuldu

Elazığ'da, 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden 37 vatandaşın anısına Cemil Meriç Fen Lisesi bahçesinde hatıra ormanı oluşturuldu.

EBA Eğitim Çekimleri Elazığ'da Gerçekleştiriliyor

Elazığ Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, EBA ders çekimlerinde etkin rol alıyor.

Meslek Okulları Fabrika Gibi Çalışıyor

Elazığ'da hizmet veren meslek okullarında, eğitimin yanı sıra hummalı bir üretim faaliyeti yürütülüyor.

Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi hayata geçirildi

Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından meslek liselerinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi hayata geçirildi.

Helikopter Kazasında Şehit Düşen Askerler Anısına Hatıra Ormanı Oluşturdu

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 4 Mart 2021 tarihinde meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş ve 10 şehit anısına Çubukbey Anadolu Lisesinde hatıra ormanı oluşturuldu.

Elazığ Teknofest'e 164 projeyle katılıyor

Teknofest Havacılık ve Uzay ve Teknolojileri Festivaline Elazığ'dan bu yıl 164 başvuru yapıldı.

Elazığ MEM, 3 Alanda Akredite Olan 14 İl Arasına Girdi

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü, 2020 yılı Erasmus+ Akreditasyon başvurularında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından; Okul Eğitimi, Mesleki Eğitim ve Yetişkin Eğitimi alanlarında akredite edilme başarısı göstererek, her üç alanda da akredite edilebilen 14 il arasında yer aldı.

Kadının Hayata Güçlü Dokunuşu projesinin tanıtımı yapıldı

Elazığ Anaokulu tarafından yürütülen Kadının Hayata Güçlü dokunuşu projesinin tanıtım programı Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Müdür Yardımcısı M. Zeki Ulufer, eğitim yöneticileri, veli ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Gürtürk: Tedbirlerden Asla Taviz Verilmeyecek

Milli Eğitim Müdürü Gürtürk, Özel Okulların Yöneticileri ile Covid-19 Tedbirlerini Görüştü

Elazığ'da kaç okul yapılıyor?

Elazığ'da 24 Ocak depreminde hasar gördüğü için yıkılan okulların yerine yeni okullar yapılıyor. 

Elazığ’da Öğretmenler Aşılanmaya Başladı

Normalleşme süreci kapsamında yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte eğitim çalışanları Covid-19 aşılarını yaptırmaya başladı. Elazığ Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, bir gurup öğretme ile birlikte Covid-19 aşısını yaptırdı.

Gürtürk: 'Çocuklarımızın sağlığı için her türlü tedbiri aldık'

Çocukların sağlığı için her türlü tedbiri aldıklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, 'Okullarımız şu an itibari ile çocuklarımız için park oyun alanlarından daha güvenli hale getirilmiştir' dedi.

16 Derslikli Okulun Protokolü İmzalandı

Elazığ Valiliği ile Elazığ Belediyesi arasında Kültür Mahallesinde 16 derslikli bir okul yapımı için protokol imzalandı.