Deva Partisi Haberleri
SON DAKİKA

Deva Partisi Haberleri

DEVA'da Şok Gelişme

DEVA Partisi Elazığ Merkez İlçe Başkanı Ali Aygören, Yeniden Refah Partisinin kontenjan listesinden Belediye Meclis üyesi adayı gösterildi. Bu gelişmenin ardından DEVA Partisi İl Yönetimi Aygören'i görevinden uzaklışatırarak kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti.

Babacan, SMS ile Başkan Adayına Destek İstedi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Partisinin Elazığ Belediye Başkan Adayı için SMS ile vatandaşlardan destek istedi.

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Keleş: Millet İttifakının amacı belli, halkımız bunu görüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekerek, Millet İttifakının amacının hizmet olmadığını söyledi. Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdü. Sürsürü Mahallesi’nde düzenlenen Birlik ve Beraberlik Buluşması’na katılan Prof. Dr. Keleş, Fırat Üniversitesi akademisyenleriyle de bir araya geldi. Palu ve Kovancılar ilçelerinde de esnaf ve vatandaşlarla buluşan Prof. Dr. Keleş, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 14 Mayıs seçimlerinin tarihi bir öneme sahip olduğunun altını çizen Prof. Dr. Keleş, oy kullanacak her vatandaşın, seçimin önemini idrak ederek sandığa gitmesi gerektiğini vurguladı. 14 Mayıs seçimlerinin normal bir seçimin dışına taştığına dikkat çeken Prof. Dr. Keleş sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu seçim gerçekten çok önemli. Hepimiz bunun farkındayız. Artık bu seçim Cumhurbaşkanlığı veya Milletvekili seçiminin dışına taşmış bir olay. Çünkü hepiniz çok iyi hatırlıyorsunuz. Karşımızda bulunan bir zillet ittifakı var, nasıl kurulduğunu çok net hepimiz gördük. Bir masa var, masanın etrafında birileri oturdu, birileri masanın altından girdi, birileri masadan kalktı, birileri masayı dağıttı birileri tekrar birleştirdi. Bize o dönemde temel amaçlarının Türkiye olduğunu ve bu vatan olduğunu söylediler. Ama bugün geldiğimiz noktada temel amaçlarının bu olmadığını da şimdi çok daha net görüyoruz. Şimdi ben çok merak ediyorum. Bu masanın etrafında olan bu masanın etrafında Türkiye için emek vereceğiz diyen insanlar şimdi seçim sonuna doğru yaklaştığımızda ortaya çıkan tabloyu nasıl içlerine sindirecekler. Şimdi dün işte Selahattin Demirtaş bir açıklama yapıyor. Diğer tarafta Van'da işte Kılıçdaroğlu'nu karşılayan ekibi görüyoruz. Bu nedir, neyin nesidir. Peki tamam bunu anladık sizin amacınız buydu, bu amaca hizmet eden bizim işte ismini burada söyleyeyim Deva Partisi, Gelecek Partisi, İyi Parti bunu nasıl içine sindirecek, bunlara götürüp nasıl oy verebilecek. Bakın unutmayın biz çabuk unutuyoruz. Daha bundan 10-15 yıl öncesini, 2000 öncesini hatırlayın. Şehitlerimizi hatırlayın, bu kadar şehit vermiş televizyon başında hüngür hüngür ağlamış, televizyon başında şehitlerin huzurunda durmuş, onlara saygı göstermiş olanları hatırlayın. Biz böyle bir milletiz. Ama şimdi gelinen nokta gerçekten çok farklı amaç çok farklı ve dolayısıyla bunu çok iyi görmek lazım.”

DEVA Partisinden ELMİYAD’da Ziyaret

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti. 

Elazığ'da Milletvekili Aday Adaylığını Açıklayan İsimler

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Genel Seçimlerde Elazığ’dan milletvekili aday adaylığını resmi olarak açıklayan isimler şöyle:

Milletvekili Aday Adaylığı Kamuoyunda Konuşulan İsimler

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Elazığ’dan milletvekili aday adaylığını açıklayan ve kamuoyunda milletvekili aday adayı olacağı konuşulan isimler şöyle:

Şahin: Partimize ve Genel Başkanımıza Büyük Bir Güven ve İlgi Var

Deva Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Şahin, memleketi Elazığ’da birtakım ziyaretlerde bulundu.

Seçimler Yaklaştı, Kimlerin İsmi Ön Planda

Milletvekili Genel Seçimlerine 8 ay kala yurt genelinde olduğu gibi Elazığ’da da siyaset hareketlendi. Seçim yaklaştıkça siyasi partilerin ziyaret programlarında yoğunluk yaşanıyor. 

DEVA Partisi Kovancılar İlçe Başkanı istifa etti

DEVA Partisi Kovancılar İlçe Başkanı Adem Sağır, görevinden istifa etti.

Başkan Işıkver'den Kılıçdaroğlu ve Babacan'a sert mesaj

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Elazığ'a olan özel ilgisi, siyasette yeni bir tartışma konusu yarattı. MHP İl Başkanı Semih Işıkver, sosyal medyadan paylaşım yaparak, Kılıçdaroğlu ve Babacan'a 'Elazığ’a olan bu özel alakanızın sebebi nedir?' diye sordu.

DEVA Partisi, Büyük Çarşı esnafını ziyaret etti

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal ve beraberindeki partililer, Büyük Çarşı esnafını ziyaret etti.

Kangal: Sağlık siteminde, meslek grubu ayırmadan adaletli bir düzenleme yapılmalı

DEVA Partisi Elazığ İl Balkanı Av. Mehmet Kangal, sağlık sistemindeki eksiklikler ve sağlık çalışanlarının hakları konusunda açıklamalarda bulundu.

Cebeloğlu: Gençlik ikbal arayışında

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Elazığ Merkez İlçe Gençlik Politikaları Başkanı M. Burak CEBELOĞLU gençlik ve gençliğin sorunlarına daire açıklamalarda bulundu.

DEVA Partisi'nden ELİYGAD'a ziyaret

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ni (ELİYGAD) ziyaret etti. 

DEVA Partisi İl Yönetimi Sahada

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, il ve merkez ilçe yönetimi, 24 Ocak depreminde en çok hasar görün mahallelerden biri olan Abdullah Paşa mahallesini ziyaret etti.

DEVA Partisinden İsrail'e Tepki: Bütün dünya bu gerçeği görmeli 

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, İsrail'in Filistin halkına yönelik saldırılarını kınadı.

Yeni Başkan'dan İlk Açıklama

Deva Partisi Elazığ İl Başkanlığına atanan Av. Mehmet Kangal, basın açıklaması yaparak, partilerinin ve teşkilatlarının hedeflerini anlattı.

Dağhan: Teşkilat içinde kalkışmaya maruz kaldık

Deva Partisi İl Başkanlığından istifa eden Murat Dağhan, bugün düzenlediği basın toplantısında istifa gerekçesini kamuoyuna açıkladı. 

DEVA Partisi İl Başkanlığına Kangal Atandı

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanlığına Av. Mehmet Kangal atandı.

İstifa Kararının Perde Arkası Aralandı

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan ve yönetim kurulundan bazı isimlerin istifa kararı siyaset gündemine bomba gibi düştü. 

Son dakika... DEVA Partisi İl başkanı ve yönetimi istifa ediyor

Son dakika bilgisine göre, DEVA Partisi Elazığ İl başkanı Murat Dağhan ve 30 kişilik yönetim kurulu üyeleri yarın topluca istifa edecek...

DEVA Partisi'nin davet mesajı meraklandırdı

Deva Partisi Elazığ İl Başkanlığından basına servis edilen davet mesajı meraklandırdı. 

Dağhan: Sağlık Çalışanlarımıza Minnettarız

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan ve yönetim kurulu üyeleri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının gününü kutladı. 

Dağhan: TOKİ mevcut kuraları iptal etmelidir

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Elazığ İl  Başkanı Murat Dağhan, 4 Bin 700 konutun karma kura sistemiyle hak  sahiplerine verilmesine tepki gösterdi.